Compartim Música... JORDI MUÑOZ

"RAP CONTRA EL RACISMO"

La cançó que he escollit per comentar es titula “RAP CONTRA EL RACISMO” interpretada per NACH. Però aquesta cançó, a part de NACH, la canten més persones (El Chojin, Lírico, Santo, El Langi, Kase O, Locus, Ose, Nervizzo, Sho Hai, Zatu, Gitano Antón, Titó i Xhelazz)
Aquest rap fa una crítica contra el racisme. Assenyala que els nens petits de per si no serien racistes si no estiguessin influenciats pels seus pares. El racisme és una reacció dels humans davant la por a allò que és diferent a un mateix, allò desconegut que sovint es veu com a una amenaça (per exemple, perquè tens por de que et treguin la feina, la poca feina que hi ha avui en dia).
M’agrada que digui que la gent de per si no és il·legal sinó que les fronteres de diferents països fa que un estigui de forma regular o irregular al país, que no tingui papers no vol dir que no sigui legal sinó que està de forma irregular en un país.

També estic d’acord en que la gent sigui falsa en quant al racisme perquè a vegades critiquem pel color de la pell o per la cultura que tinguin però en canvi som els primers en comprar coses d’origen estranger.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada