Compartim Música... M. del MAR BARROSO

Imagine Dragons- On top of the world

Imagine Dragons és una banda de Rock formada a Las Vegas, Nevada, al 2008. Els quatre components són Dan Reynolds, Ben McKee, Wayne Sermon i Daniel Platzman. Aquesta cançó pertany al seu únic disc, Night Visions.


La cançó suposo que us sonarà perquè la posen a la ràdio. Vaig conèixer el grup gràcies a que vaig veure el vídeo a la tele. El vídeo tracta sobre l'arribada a la lluna. Si us fixeu hi ha alguns missatges subliminals, per exemple, el número de la casa on viu un d'ells és una famosa pel·lícula de ciència-ficció, hi ha algunes referències als Beatles, al cotxe del hippie apareix: Ragged Insomnia, que era el nom original del grup i podem llegir més d'un cop la paraula Dragons escrita a l'inrevés. 

Comenteu =)



2 comentaris:

  1. Aquesta cançó sortia en un joc de la consola que tenia jo i cada dia l' escoltava al posar el joc. És una bona cançó, bona elecció.

    ResponElimina
  2. Aquesta cançó surt a l'anunci anomenada "Saca tu bici" de San Miguel 0,0.
    Us deixo el link. https://www.youtube.com/watch?v=jRUr_y1Av0Y

    També surt en un anunci de San Miguel sobre la Creu Roja que reparteix aliments. Aquest anunci ha donat ha més anuncis en que surten alguns jugadors de bàsquet de la selecció espanyola.
    Us deixo el link. https://www.youtube.com/watch?v=1CguuUC-sZE

    ResponElimina