Compartim Música... PAULA SÁNCHEZ

 Think About It - Naughty Boy ft. Wiz Khalifa i Ella Eyre
Aquesta cançó s'anomena "Think About It", que traduida al català vol dir ''Pensa en allò''. És una cançó britànica composada per la productora discogràgica Naughty Boy, amb la veu del cantant raper Wiz Khalifa i la cantant i compositora anglesa Ella Eyre. Va sortir a la venta el 17 de novembre 2013 com a quart single de Naughty Boy de l'àlbum Hotel Cabana. Aquesta cançó està composta per tres gèneres: R & B, música pop i Hip Hop i te una durada de 3:05 minuts. 

La lletra de la cançó parla d'una parella on les coses estan canviant; el noi es passa el dia i la nit fora de casa bebent i fumant mentres la noia l'espera sense dormir inquietament.  Quan tenen un moment per estar junts ella sempre vol intentar parlar amb ell per solucionar els seus problemes, però ell mai li fa cas del que li diu.

En el vídeo, el cantat de rap Wiz Khalifa surt com a protagonista representat a un noi en un local, on el nom és igual que l'àlbum on està gravada aquesta cançó, i se'l veu bebent i fumant, i a la cantant Ella Eyre, que protagonitza a la noia, es veu tancada en una habitació a oscures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada