Documentals de Jazz

Són molts els documentals al nostre abast sobre aquest estil.
Si voleu saber-ne més aquí us en deixo una petita mostra!

  • IN-EDIT TV: El festival de cinema documental de temàtica musical IN-EDIT es celebra tots els anys a la ciutat de Barcelona. De fet, aquest any es durà a terme entre els dies 23 d'octubre i 2 de novembre a diversos cinemes de la nostra ciutat i abasta una gran quantitat d'estils musicals. Aquí teniu l'enllaç a la programació 2014. A més, IN-EDIT compta amb una web en la que podeu veure (per un mòdic preu) alguns dels documentals de les programacions anteriors. En aquest enllaç podeu accedir a aquells que tenen com a centre temàtic el Jazz, però us recomano que remeneu a la web, segur que trobeu coses interessants!!!
  • 1959, The year that changed Jazz: documental de la BBC, subtitulat en espanyol.
  • Chico y Rita: una pel·lícula de Fernando Trueba i Xavier Mariscal (2010) ambientada als anys 40 i 50 a les ciutats de Nova York, París i l'Habana, amb una banda sonora fantàstica! Us en deixo el trailer.
  • Calle 54: documental, també dirigit per David Trueba (2000), en què es fa un recorregut pel gènere del Latin Jazz i es ret homenatge als grans músics que han fet possible aquest estil. Aquí teniu la pàgina oficial del film i us en deixo el trailer, però us recomano que cerqueu a youtube alguns dels principals números i que mireu el documental complet!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada