Compartim Música... SARA PELOCHE

MIRRORS - JUSTIN TIMBERLAKE

He escollit aquesta cançó ja que és molt bonica i perquè en Justin Timberlake és el meu ídol. 

Justin Timberlake (nombrat príncep del Pop) va néixer a  Memphis (Tennessee) el 31 de Gener de 1981 (34 anys). És un cantant, compositor, actor, productor discogràfic, ballarí i empresari dels Estats Units que va començar la seva carrera com a cantant a The Mickey Mouse Club, juntament amb Christina Aguilera i Britney Spears. Al cap d'uns anys va ser membre de un grup de nois, anomenat N'sync. L'any 2002 va treure el seu primer disc en solitari, Justified, que va vendre més de 7 milions de copies, i el 2006 el seu segon àlbum FuturSex/LoveSounds. En 2013 va treure el seu tercer disc partit en dos, The 20/20 Experience i The 20/20 Experience part 2. Paral·lelament ha protagonitzat moltes pel·lícules com ara: The social network (amb Jesse Eisengberg i Andrew Garfield), Friends with benefits (amb Mila Kunis), In time (amb Amanda Selfriend) i Bad Teacher (amb Cameron Diaz).

La cançó que us proposo està dedicada als avis d'en Justin, William i Sadie, morta el 12 de Desembre del 2013. Ell diu que la cançó s’anomena Mirrors perquè el seus avis eren ànimes bessones, com un reflex d’un mirall.

Narra la història de la relació entre una anciana parella, des del moment en que es coneixen fins a la seva mort. Com supera la dona la mort del seu marit, veient-lo i sentint-lo al seu costat. Timberlake fa la seva aparició al final del vídeo, on es veu com l’àvia es treu el seu anell, el llença i en Justin el rep des del sostre. Finalment anirà a parar a la mà de la seva esposa Jessica Biel.

Aquí trobareu la lletra de la cançó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada