Compartim Música... NOEMÍ VILLANOVA

Listen - Beyoncé

Beyoncé es una cantant internacional amb una llarga carrera, els seus estils característics són el R&B ,el pop i el blues.

Va començar  en un  grup, les Destiny’s Child,  al 1997 amb Le Toya i Kelly Rowland però Le Toya i Kelly Roland van tenir problemes amb el mànager i van ser reemplaçades per Michelle Williams i Farraha Flanking, finalment el grup va quedar amb Beyoncé, Kelly i Michelle. El 2003 Beyoncé va treure el seu primer disc en solitari, Dangerousely in Love, amb èxits com Crazy in Love i Baby Boy. Més endavant va treure el seu segon album, B’Day, també amb molt d’èxit.

El 2006 Beyoncé va ser una de les protagonistes de Dreamgirls, una pel·lícula inspirada en el grup The Supremes, un grup de joves negres dels anys 70 amb un somni, poder triomfar al món de la música. D’aquesta pel·lícula sorgeix la cançó Listen, que tracta d’una dona que vol ser lliure ja que el seu marit la té com un producte per vendre, ell s’aprofita d’ella, explota la seva imatge en el seu propi benefici i sense que ella pugui decidir el que vol.

Actualment Beyoncé ha publicat 8 àlbums, 2 Tours, 2 pel·lícules, és dissenyadora, ha actuat a la super bowl, ha cantat l’himne nacional del Estats Units davant del president...

L'he escollida perquè crec que té una veu impressionant i a més a més transmet molta seguretat i força, el fet de dir si ella pot per què jo no? i això per a mi la fa més especial.
Us deixo l’enllaç de la seva pàgina web on podreu trobar les cançons del seu últim àlbum, un documental, informació sobre els seus Tours, i més coses, www.beyonce.com. També us deixo la lletra de la cançó en espanyol en aquest link.

I aquí teniu el videoclip!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada