Compartim Música... PAULA BALSALOBRE

YELLOW FLICKER BEAT - LORDE

Lorde és cantant dels estils indie pop, art pop, minimal, alternatiu, electrònica i pop.
Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, coneguda artísticament com Lorde, va néixer el 7 de novembre de 1996, a Devonport, Auckland, Nova Zelanda, així doncs, és cantant neozelandesa.

Tot va començar amb 12 anys d'edat, quan va firmar un contracte amb la discogràfica Universal Music, gràcies a Scott Maclachlan, el seu futur mànager.
Poc després va començar a compondre les seves pròpies cançons aliada amb Joel Little, que les va produir. Lorde va publicar el seu EP debut, The Love Club, al novembre de 2012, gratuitament a Soundcloud. El van descarregar més de 60 mil persones, i es va llançar a iTunes. Ha rebut tres nominacions als premis Grammy de 2014, i va guanyar-ne dos. 
La discogràfica va llançar el primer disc d'estudi de Lorde, Pure Heroine, el 27 de septembre de 2013 amb 1,5 milions de còpies venudes a tot el món. Tennis Court, el primer senzill, va debutar com a número 1 a Nova Zelanda i Team, el seu successor va vendre més de dos milions de còpies a Estats Units. 

Al 2014, Lorde va grabar Yellow Flicker Beat, la cançó que us proposo avui, per a la banda sonora de Los Juegos del Hambre: Sinsajo Parte 1, i el senzill ha rebut nominacions als Globus d'Or a la categoria de millor cançó original i als Critics'Choice Movie Awards per millor cançó. Pel novembre de 2014, Lorde havia venut aproximadament 17 milions de senzills al món.

He escollit aquesta cançó perquè em transmet sensacions molt diferents que qualsevol altra cançó i em posa el pèl de punta, com molts dels temes de Lorde. A més, és una cançó que m'ha acompanyat en alguns moments difícils recents, a superar mals tràngols; m'ha fet desfogar-me i també sentir-me més forta. El misteri que inspiren les lletres de Lorde m'encanta i són com la seva veu, espectaculars!
Aquí us deixo l'enllaç de la lletra en espanyol i a continuació teniu el videoclip!
Espero que us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada