Compartim Música... SARA SALA

FELIZ - DAVID BUSTAMANTE

David Bustamante va néixer el 25 de Març del 1982 a Cantabria. Des de petit va mostrar els seus afectes per la música. La seva primera actuació va ser als 12 anys quan va realitzar una improvisació en el bateig del seu cosí interpretant la cançó del grups de Los Pecos. Després del temps va començar a actuar a festes i teatres per presentar-se al concurs "Lluiva de Estrellas".


Al 2001, després d'un casting inicial, va ser seleccionat per a participar en el famós concurs  "Operación Triunfo" quedant en tercera posició. Per ser un dels concursants que més va progressar de Operación Triunfo va guanyar un contracte amb la discogràfia Vale Music.
Al 2002 va fer una gira per tota Espanya per presentar el seu disc amb Veronica Romeo.


El 2005 va treure un nou àlbum, Caricias al Alma, gravat a Itàlia i Espanya i produit per Pablo Pinilla, on hi ha balades i nous ritmes com el reggaeton amb cançons com Devuélveme la Vida. Aquest disc va ser quatre setmanes seguides número 1 en vendes a Espanya, on aviat va ser Disc de platí i una mica més tard Disc d'or a Veneçuela. El 2006 va versionar clàssics de la música llatina en el seu àlbum Pentimiento. El 2014 va treure el nou àlbum Feliz, número 2 a Espanya.
 

El vídeo està rodat al Poble Espanyol. Aquesta cançó explica que està feliç amb el que té, que no necessita res mes amb el seu amor..!

M'agrada aquesta cançó perquè té molt de ritme, la lletra és maca i el David Bustamante sempre m'ha agradat.


Aquí us deixo l'enllaç de la lletra i aquí l'enllaç al vídeo de youtube.
Espero que us agradi!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada