Compartim Música... FÀTIMA EL MOUJAHID

Love Me Like You Do - Ellie Goulding


Elena Jane Goulding, coneguda com Ellie Goulding, va néixer el dia 30 de desembre de l'any 1986, a Herefordshire, Anglaterra.
És una cantant, compositora i multiinstrumentista. Els seus gèneres són Pop, Rock, Folk i Electropop. Va saltar a la fama en 2009 després de guanyar l'enquesta Sound of en 2010 realitzada per BBC. A més per haver rebut el premi a elecció dels crítics en els premis Brit.
Des de molt jove , Ellie Goulding va mostrar gran interès per la música . Va aprendre a tocar el clarinet i la guitarra abans dels quinze anys, a més es va graduar a la Universitat de Kent. Posteriorment , va llançar simultàniament Starry Eyed  i el seu primer àlbum d'estudi Lights, i aquest àlbum va quedar el numero 1. Gràcies a tot l'èxit que va tenir el 2010, Ellis Goulding va rebre dues nominacions als premis Brit de 2011 , encara que no va resultar guanyadora en cap d'elles. Igualment, va guanyar un Glamour Award a la revelació de l'any.
He escollida aquesta cantant perquè apart de que Ellie Goulding m' agradi, les seves cançòns em transmeten energia i pel seu ritme i seguretat. En algunes lletres de les seves cançons expliquen els seus sentiments, i és com si estigués describint lo que em passa en aquells instants.

Deixo aquí l'enllaç de la seva pàgina web, per si voleu tafanejar alguns vídeos o per saber més coses d'ella. 

Espero que us agradi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada