Compartim Música... NOLLY SÁNCHEZ

RIEN DE RIEN - ANA CURRA

Ana Curra va néixer el 29 de desembre de 1958 a l'Escorial. Va ser una cantant punk i teclista dels 80.

Un dia passejant pel rastro de Madrid es va trobar a Carlos Berlanga (membre de Alaska y Los Pegamoides), a qui li va agradar la seva imatge i li va preguntar si savia tocar algun instrument. Ella va dir que sabia tocar el piano. I així es va unir a Alaska y Los Pegamoides. Ella era l'única que veritatment sabia tocar.

Quan Alaska y Los Pegamoides es van separar, l'Ana es va unir al grup d'Eduardo Benavente, Parálisis Permanente. Eduardo va morir als 20 anys en un accident de cotxe quan anava camí d'un concert. L'Ana també anava en aquell cotxe.

Va estar amb Alaska i els Nikis amb un nou grup que es deia Negros S.A. Justament després va continuar en un grup que es deia Seres Vacíos. Finalment els va deixar per continuar la seva carrera en solitari. Va treure un LP i bastants singles.
Ana va tornar a un grup català, El Último Eslabón, juntament amb l'Ernest (el cantant del grup).
Va participar fent un homenatge a Toti Arboles (un bateria que va estar a quasi tots els grups de la movida madrilenya) amb el grup anomenat Los Vengadores.

Abans de deixar la música, durant un temps va tenir un últim grup: Ángel y Los Volcánicos. Cap el 2011 es va ajuntar amb Digital 21 per fer un disc. Farà un any o així que ho va tornar a deixar, però abans va fer un homenatge a Parálisis Permanente amb la gira Ana Curra Presenta El Acto.

He escollit la cançó Rien de Rien. És una versió de la cançó d'Edith Piaf. Ana explica com va ser l'acabament de la movida madrilenya. Es una cançó punk però amb tocs de pop. És una cançó reindicativa. 



Compartim Música... ESTELA BALLESTEROS

SIEMPRE (Adiós Dulcinea - Parte II) - MÄGO DE OZ

Mägo de Oz és una banda espanyola de folk metal fundada el 7 de juliol de 1988 pel seu bateria i compositor (Txus) a Madrid.

He triat “Siempre” perquè, a més de que m’agrada la cançó, tant la lletra, com la música, forma part de l'àlbum “Atlantia” que junt amb els seus dos àlbums anteriors formen la col·lecció Gaia, la qual es caracteritza perquè el grup va incorporar totes i cada unes de les cançons dels àlbums en una petita novel·la de tres parts, que a mi m’encanta.

Just a la part de la novel·la que fa referència a la cançó, el protagonista Pedro (un jove espanyol en busca de riqueses del “nou món”) enyora a Azaak (una nativa d’Amèrica de la que estava enamorat) a la que van matar per bruixeria. La cançó parla del que sent en aquell moment.



Compartim Música... ADRIÁN CHACÓN

THE NATION - B.o.B. ft. JAKE LAMBO

La cançó que he escolit es diu The Nation, feta per B.o.B i amb l’acompanyament de Jake Lambo.

L’artista és mundialment conegut, va néixer a EEUU i es dedica a fer música principalment de rap amb grans figures al seu costat com pot ser Eminem, Bruno Mars… i ha publicat grans discos com “The Adventures of Bobby Ray”.

La cançó la va publicar relativament fa poc ja que ara ha parat una mica de fer música, va sortir fa un any i poc més. A Jake Lambo, que és l’acompanyant, no el coneixo.

M’agrada pel seu ritme i pel que transmet la música. Parla sobre com de difícil és la vida en alguns barris marginals dels EEUU, que és on ell ha crescut. La veu de la noia fa com de mare protectora que li diu que tingui compte i els MCs parlen del dia a dia del barri.



Compartim Música... SARA SALA

FELIZ - DAVID BUSTAMANTE

David Bustamante va néixer el 25 de Març del 1982 a Cantabria. Des de petit va mostrar els seus afectes per la música. La seva primera actuació va ser als 12 anys quan va realitzar una improvisació en el bateig del seu cosí interpretant la cançó del grups de Los Pecos. Després del temps va començar a actuar a festes i teatres per presentar-se al concurs "Lluiva de Estrellas".


Al 2001, després d'un casting inicial, va ser seleccionat per a participar en el famós concurs  "Operación Triunfo" quedant en tercera posició. Per ser un dels concursants que més va progressar de Operación Triunfo va guanyar un contracte amb la discogràfia Vale Music.
Al 2002 va fer una gira per tota Espanya per presentar el seu disc amb Veronica Romeo.


El 2005 va treure un nou àlbum, Caricias al Alma, gravat a Itàlia i Espanya i produit per Pablo Pinilla, on hi ha balades i nous ritmes com el reggaeton amb cançons com Devuélveme la Vida. Aquest disc va ser quatre setmanes seguides número 1 en vendes a Espanya, on aviat va ser Disc de platí i una mica més tard Disc d'or a Veneçuela. El 2006 va versionar clàssics de la música llatina en el seu àlbum Pentimiento. El 2014 va treure el nou àlbum Feliz, número 2 a Espanya.
 

El vídeo està rodat al Poble Espanyol. Aquesta cançó explica que està feliç amb el que té, que no necessita res mes amb el seu amor..!

M'agrada aquesta cançó perquè té molt de ritme, la lletra és maca i el David Bustamante sempre m'ha agradat.


Aquí us deixo l'enllaç de la lletra i aquí l'enllaç al vídeo de youtube.
Espero que us agradi!





Compartim Música... JUNIOR SÁNCHEZ

NO TYPE - RAE SREMMURD

La cançó que he triat s'anomena No Type de Rae Sremmurd.
Aquesta cançó m'agrada pel seu ritme.

Rae Sremmurd és un duo de hip hop nord-americà, compost per dos germans: Khalif Brown, més conegut com 'Swae Lee', i Aaquil Brown 'Slim Jimmy' de Tupelo, Mississippi.

Aquesta cançó pertany a l'àlbum 'SremmLife'

Espero que us agradi!



Compartim Música... KEVIN BUITRAGO

APRENDIENDO A VIVIR - ALOY

Aquest cantant es diu Aloy. Va néixer el 19 d'agost del 1986 a València. És un cantant i autor intèrpret del gènere rap. Va començar a difondre els seus primers temes a internet, però els seus inicis es van donar als 14 anys quan es va interessar per aquest gènere musical.

M'agrada aquest cantant perquè expressa molts sentiments i m'agrada el seu estil de música.



Compartim Música... MOHAMED BAKKALI

DÁMELO - KAZE

Cristian Carrión Chacón, conegut com Kaze, és el cantant que he triat.
És de Cartagena, Murcia.Va començar amb el rap als 13 anys amb un grup que es deia Carrion ft Santi que va acabar evaporant-se per seguir amb un altre grup que es deia Grado Zero.

He triat aquesta cançó perquè m'agrada aquest tipus de música de hip hop-rap d'aquest cantant. No és molt conegut però canta bé.


Qüestionari "El REGGAE i el PUNK"

Compartim Música... ANABEL HERRERA

ONE LAST TIME - ARIANA GRANDE

He triat One Last Time d'Ariana Grande perquè m'agrada moltíssim la cantant i la lletra també. La veritat és que no sabia quina cançó triar perquè m'agraden totes, sobre tot del què parlen.
Ariana Grande no va començar amb la música, va començar com actriu interpretant al personatge Cat Valentine, que de vegades cantava, en diferents sèries de televisió.
La cançó és molt bonica perquè és d'una noia que li trenca el cor a un noi i vol estar amb ell una última vegada.
La cançó m'agrada perquè si ens posem a pensar un moment és la noia qui vol estar amb ell, quan ella ha estat la que ha provocat que ell no volgués estar amb ella, tot i que ella fa tot el possible per estar una última vegada amb ell. I m'agrada la lletra perquè crec que ningú es mereix estar amb una persona que li fa mal.


Compartim Música... DESIRÉE ROMEO

LIPS ARE MOVING - MEGHAN TRAINOR

He escollit la cançó Lips are moving de Meghan Trainor perquè, a banda d'agradar-me el ritme i la cantant, m'agrada molt la lletra.


El que m'agrada de Meghan Trainor és que a las seves cançons s'expressa molt bé, és molt directa i el que diu és veritat, ja que moltes vegades passa a la realitat. 

Lips are moving és la meva preferida d'ella, però la segona és All about that bass. Aquesta és la que més parla sobre la realitat ja que la lletra diu que les revistes sempre utilitzen photoshop i per aquesta raó el que veiem no és real. Un és perfecte des del cap fins als peus encara que sigui grassonet. Gràcies a aquesta cançó, en el videoclip han sortit persones una mica grasses i no només noies super primes com surten normalment en els videoclips.

La lletra de Lips are 
moving tracta sobre una noia que confirma que el seu novio l'està enganyant i ho sap perquè al noi li tremolen els llavis. La noia (Meghan Trainor) diu que és jove però no estúpida i encara que li segueixi mentint se n'ha donat que l'està enganyant amb una altra, que trenca amb ell i que encara que li regali diamants i joies no canviarà d'idea perquè sap que tot el que li diu és mentida.

La lletra m'agrada perquè crec que té tota la raó, ja que molts nois creuen que les noies som tontes o estúpides, que si ens enganyen no ens donarem compte de res i que si ens enterem els podem perdonar regalant-nos coses cares o dient-nos més mentides.


Compartim Música... POL FERNÁNDEZ

MAKE IT WORK - TYGA

La cançó que he escollit és 'Make It Work' de l'artista Tyga.
Aquesta cançó m'agrada molt pel seu ritme i per la lletra, tot el conjunt.

Aquesta cançó pertany a l'àlbum 'Hotel California' d'aquest artista.

Michael Ray Nguyen-Stevenson, més conegut com a Tyga, va néixer als Estats Units el 19 de novembre de 1989. Va donar el primer pas a la fama de la mà del seu cosí Travis McCoy.

També ha fet innumerables cançons amb el seu gran amic Chris Brown, ell mateix ha dit que gran part de la seva fama i fortuna se la deu al seu gran amic Chris.


Espero que us agradi!


Compartim Música... DAVID GARCÍA

UN PASEO - ESTOPA

Aquesta cançó m'agrada perquè parla de l'amistat, que pots anar amb els amics on vulguis i et pots riure amb ells del que facin o del que diguin, del que els hi ha passat durant la setmana i mentre tant es demanen begudes per entretenir-se.


La cançó és del 2013. Des de que la van posar al youtube i van fer el seu disc, quasi sempre l'estic escoltant a casa meva.


Espero que us agradi la cançó.



Compartim Música... LAIA BRIONES

GOLD - IMAGINE DRAGONS


Imagine Dragons és una banda de rock alternatiu nord-americana originària de Las Vegas, a Nevada. Van guanyar-se la fama amb "Radioactive", "Demons" i "It's Time" posant-los al Top 10 als Estats Units.

Els seus integrants són:
Dan Reynolds --> veu, percussió, guitarra
Ben McKee --> baix, coros
Wayne Sermon --> guitarra, coros, cello
Daniel Platzman --> bateria, violí, coros

Tots són de la dècada dels 80, tenen entre 27 i 29 anys.

Van firmar amb Interscope Records l'any 2011, quan van llançar el seu primer àlbum "Night Visions". Al 2013, juntament amb la família de Tyler Robinson, van començar una organització benèfica anomenada Tyler Robinson Fundation, per ajudar a tots els joves que lluiten contra el càncer.

El que més m'agrada d'Imagine Dragons és que les seves lletres parlen sobre problemes reals, fan crítica a la societat i fan un gran ús d'instruments. "Gold" parla del materialisme, les aparences i de l'interés propi, recordant-nos que ser nosaltres mateixos és el millor que podem fer i que a vegades no cal ser molt ric per poder disfrutar de la vida.



Percussió amb gots 2

Ja l'hem vist a classe però si algú encara té més ganes de veure'ls i practicar (encara que van molt ràpid!), aquí teniu el vídeo de la percussió amb gots que estem preparant. Es tracta de la cançó When I'm Gone de la cantant Anna Kendrick
A practicar!!!, però aneu amb compte amb la vaixella de casa.. :)





PERCUSSIÓ CORPORAL i més!!

A classe estem començant a treballar la percussió corporal i no se'ns dóna gens malament!! La xarxa està plena de bons exemples per aprendre, practicar i, sobretot, gaudir. Us en deixo una petita selecció però atenció: ben aviat hem de penjar els nostres propis vídeos!!
The Percussion Show


Santi Serratosa i Mariona Casells (Cançó de Jack Savoretti "Not Worthy")

Epic Patty Cake Song (I'll Think of You)


Compartim Música... FATIMA SY

ALL ABOUT THAT BASS - MEGHAN TRAINOR

Meghan Trainor neix dins d'una família de músics que des de petita l'animen a cantar i compondre. Amb 17 anys és contractada com a compositora per part d'una de les principals companyies de country, Big Yellow Dog Music, en la qual editarà el seu primer disc que passarà sense pena ni glòria. Allà assisteix a nombrosos seminaris d'escriptura i es fajarà en gires per tot el país. En un d'ells coneix a Kevin Kadish, col·laborador de músics de la talla de Jason Mraz o Willie Nelson, que l'anima a fitxar amb Epic Records i que s'encarregarà de produir aquest senzill amb ella. Surt publicat a mitjans de juny de 2014 i inicia una fulgurant escalada que l'ha situat en el número 2 de The Billboard Hot 100 i amb clares possibilitats d'arribar al graó més alt del podi.

Aquí teniu la lletra de la cançó per a que pogeu veure de què tracta.

L'he escollida perquè parla de que ella veu que totes les revistes treballen amb el Photoshop i que tot allò no és real. La bellesa no és tenir un cos molt prim, que el teu cos és perfecte i si als nois només els hi agraden les noies com la nina Barbie que s'en vagin!


Compartim Música... PAULA BALSALOBRE

YELLOW FLICKER BEAT - LORDE

Lorde és cantant dels estils indie pop, art pop, minimal, alternatiu, electrònica i pop.
Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, coneguda artísticament com Lorde, va néixer el 7 de novembre de 1996, a Devonport, Auckland, Nova Zelanda, així doncs, és cantant neozelandesa.

Tot va començar amb 12 anys d'edat, quan va firmar un contracte amb la discogràfica Universal Music, gràcies a Scott Maclachlan, el seu futur mànager.
Poc després va començar a compondre les seves pròpies cançons aliada amb Joel Little, que les va produir. Lorde va publicar el seu EP debut, The Love Club, al novembre de 2012, gratuitament a Soundcloud. El van descarregar més de 60 mil persones, i es va llançar a iTunes. Ha rebut tres nominacions als premis Grammy de 2014, i va guanyar-ne dos. 
La discogràfica va llançar el primer disc d'estudi de Lorde, Pure Heroine, el 27 de septembre de 2013 amb 1,5 milions de còpies venudes a tot el món. Tennis Court, el primer senzill, va debutar com a número 1 a Nova Zelanda i Team, el seu successor va vendre més de dos milions de còpies a Estats Units. 

Al 2014, Lorde va grabar Yellow Flicker Beat, la cançó que us proposo avui, per a la banda sonora de Los Juegos del Hambre: Sinsajo Parte 1, i el senzill ha rebut nominacions als Globus d'Or a la categoria de millor cançó original i als Critics'Choice Movie Awards per millor cançó. Pel novembre de 2014, Lorde havia venut aproximadament 17 milions de senzills al món.

He escollit aquesta cançó perquè em transmet sensacions molt diferents que qualsevol altra cançó i em posa el pèl de punta, com molts dels temes de Lorde. A més, és una cançó que m'ha acompanyat en alguns moments difícils recents, a superar mals tràngols; m'ha fet desfogar-me i també sentir-me més forta. El misteri que inspiren les lletres de Lorde m'encanta i són com la seva veu, espectaculars!
Aquí us deixo l'enllaç de la lletra en espanyol i a continuació teniu el videoclip!
Espero que us agradi!


Compartim Música... ANNA GIMÉNEZ


MÚSIC DE CARRER - TXARANGO

Txarango és un grup de música català, la majoria dels seus integrants provenen de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès).


Van començar l’any 2006 a travès de la convivència de l’Alguer Miquel, el Marcel Lázara Tito i el Sergi Carbonell Hipi, en un pis d’estudiants del barri Gòtic de Barcelona. Participaven en concerts que s’organitzen improvisadament al carrer. Tots tres decideixen captar aquest esperit festiu de la música de carrer i portar-lo als escenaris.

Actualment el grup el formen Alguer Miquel (veu), Marcel Lázara Tito (veu i guitarra), Sergi Carbonell Hipi (piano), Joaquim Canals (bateria), Àlex Pujols (baix), Pau Puig (percussió), Ivan López (saxo) i Jordi Barnola (trompeta). Toquen una fusió musical entre el reggae, la cúmbia, el dub, el pop i la salsa. Les lletres estan vinculades amb el món del circ i del clown.

El 2010, després de gravar una petita maqueta, van començar la gira “Welcome to Clownia” i van començar a pujar a escenaris de Catalunya i Espanya, on de mica en mica van anar creixent com a grup.

L’any 2012 van publicar el seu primer disc “Benvinguts al llarg viatge” que es va poder descarregar gratuïtament en la seva web. Va tenir una gran rebuda per part del públic i la crítica. Van iniciar dues gires internacionals sota el nom “Benvinguts al llarg viatge 2012” i “Music and Revolution Tour 2013”.

En el 2014 Txarango va treure la cançó “Músic de Carrer” dins del disc Som Riu que, com en el disc anterior, es pot descarregar gratuïtament en el seu web. Van crear “Clownia Festival”, un festival de música, circ i teatre, que es va celebrar en el seu poble natal. Va ser l’inici de la nova gira “La Tempesta”.

Aquest any han iniciat una nova gira anomenada “La Vuelta al Mundo” on tocaran tant en escenaris nacionals com internacionals.

Han tocat en llocs com Caparan (Senegal), Nova York i pròximament a Xina.

He escollit aquest grup perquè és el meu preferit i aquesta cançó perquè em transporta als mesos d’estiu i m’omple d’alegria i de bon rotllo.

Aquí teniu la pàgina oficial del grup i el seu videoclip.


Compartim Música... CAROLINA FARRERO

OPPORTUNITY - SIA

"Opportunity" és una de les meves cançons preferides de la pel·lícula Annie, que ha sigut estrenada al cinema aquest any 2015 al gener. La canta Sia, una cantant i compositora australiana que té 39 anys. Els seus estils són el soul jazz, el rock alternatiu, el pop, l'electrònica, el trip hop i l'indie rock. L'any 2000, el seu "Taken For Granted" va ser un èxit al Regne Unit. El seu àlbum de 2008, Some People Have Real Problems, va aconseguir la seva màxima posició en el top 30 del Billboard 2000. En els premis ARIA Music Awards de l'any 2009, va guanyar el premi a la "Best Music Dvd" i va rebre sis nominacions en els premis ARIA Music Awards del 2010.

He escollit aquesta cançó perquè surt a la pel·lícula Annie i sé que em puc sentir identificada amb la lletra de la cançó en un futur. M'agrada molt perquè parla sobre una oportunitat que té l'Annie, la protagonista, al film i em fa sentir molt feliç perquè la puc ballar amb tota la meva energia, doncs és tan gran la felicitat i emoció que em transmet que em podria passar tanta estona escoltant-la, pensant en aquell moment que també m'espera a mi... A part, jo crec que d'aquesta manera podreu conèixer la pel·lícula els que no en sapigueu res d'aquesta, que és musical i molt maca. Us la recomano a tots!

Espero que us agradi i que intenteu ficar-vos al paper de l'Annie, ja que gràcies a ella alguns podran sentir-se identificats i això s'ha d'agraïr d'alguna manera.


Un tros és cantat per la Sia i un altre per la protagonista del film.


Compartim Música... JELIMAE ANN

GOOD BOY - BIGBANG


Aquesta cançó està composta per dos membres (TaeYang i G-Dragon) d'un grup de Corea del Sud anomenat BIGBANG. Els seus estils característics són básicament Hip-Hop (K-Pop), R'n'B i Electro Pop.
Amb el seu grup, BIGBANG, van debutar en Corea del Sud el 16 d'Agost del 2006. El febrer de 2007 van llançar el seu primer àlbum i l'agost del mateix any un miniàlbum. Lies, una de les cançons del miniàlbum 'Always' va arribar a ser el número 1 en el show Popular Songs de la SBS. I aquest va ser l'inici d'una gran carrera musical.

El 21 de Novembre van debutar com una sub-unitat per fer dos projectes de YG Ent. (la seva agència), llançant així com a debut el single Good Boy, que és la cançó que he triat.

He triat aquesta cançó principalment perquè com tots posen cançons en espanyol o en anglès, he pensat posar una cançó una mica diferent dels altres. També l'he triada perquè quan la sento sempre em venen ganes de ballar, tant si estic de mal humor com trista.

M'agrada sobretot el ritme, ja que és de les cançons que se't queden al cap i no se't treuen. M'agrada el videoclip perquè es molt brillant, vull dir, amb colors vius i robes extravagants.

I com ningú sap entendre el Hangeoul (coreà) aquí us deixo la lletra de la cançó!! 
I aquí el seu videoclip.



Compartim Música... YAZMÍN BARZOLA

The Heart Wants What It Wants - Selena Gómez

Selena Marie Gómez va néixer el 22 de juliol i és una actriu i cantant de nord-americà (té 22 anys). Ella va començar la seva carrera als set anys en la sèrie de BARNEY & FRIENDS amb un paper secundari. El 2006 va aparèixer en diverses sèries de Disney Channel. El 2007 ella va ser la protagonista en una sèrie anomenada "Els mags de Waverly Place". Va ser la sèrie més coneguda de Disney Channel. El 2008 i 2009 va fer dues pel·lícules que van tenir molt d'èxit. El 2009 va formar una banda anomenada Selena Gomez & The Scene amb la que va publicar tres àlbums que van arribar al top 10 dels Estats Units i van rebre dics d'or. El 2012 la banda es va separar. A part de la carrera d'actriu també es dedica a la filantropia i UNICEF la va fer l'ambaixadora més jove de la història. Va llançar la seva primera línia de roba, un perfum amb el seu nom i esmalts d'ungles. Adidas NEO Label la va triar com la seva imatge publicitària i dissenyadora en 2013.


He triat aquesta cançó perquè és molt bonica, molt encomanadisa i en aquesta cançó Selena explica el que li ha passat a la seva vida personal.


Compartim Música... NOEMÍ VILLANOVA

Listen - Beyoncé

Beyoncé es una cantant internacional amb una llarga carrera, els seus estils característics són el R&B ,el pop i el blues.

Va començar  en un  grup, les Destiny’s Child,  al 1997 amb Le Toya i Kelly Rowland però Le Toya i Kelly Roland van tenir problemes amb el mànager i van ser reemplaçades per Michelle Williams i Farraha Flanking, finalment el grup va quedar amb Beyoncé, Kelly i Michelle. El 2003 Beyoncé va treure el seu primer disc en solitari, Dangerousely in Love, amb èxits com Crazy in Love i Baby Boy. Més endavant va treure el seu segon album, B’Day, també amb molt d’èxit.

El 2006 Beyoncé va ser una de les protagonistes de Dreamgirls, una pel·lícula inspirada en el grup The Supremes, un grup de joves negres dels anys 70 amb un somni, poder triomfar al món de la música. D’aquesta pel·lícula sorgeix la cançó Listen, que tracta d’una dona que vol ser lliure ja que el seu marit la té com un producte per vendre, ell s’aprofita d’ella, explota la seva imatge en el seu propi benefici i sense que ella pugui decidir el que vol.

Actualment Beyoncé ha publicat 8 àlbums, 2 Tours, 2 pel·lícules, és dissenyadora, ha actuat a la super bowl, ha cantat l’himne nacional del Estats Units davant del president...

L'he escollida perquè crec que té una veu impressionant i a més a més transmet molta seguretat i força, el fet de dir si ella pot per què jo no? i això per a mi la fa més especial.
Us deixo l’enllaç de la seva pàgina web on podreu trobar les cançons del seu últim àlbum, un documental, informació sobre els seus Tours, i més coses, www.beyonce.com. També us deixo la lletra de la cançó en espanyol en aquest link.

I aquí teniu el videoclip!


Compartim Música... JENNYFER BAYAS

CLOSER TO THE EDGE - 30 SECONDS TO MARS

30 Seconds To Mars és un dels meus grups favorits. És un grup de rock alternatiu que es va formar a Los Àngeles (EEUU) l'any 1998. Els seus components són en Jared Leto (guitarra i veu), el seu germà Shannon Leto (bateria) i Tomo Milicevic (guitarra i teclat).

L'any 2002 van llançar el seu primer àlbum 30 Seconds To Mars amb la discogràfica Virgin Records. Va obtenir molta popularitat, es van vendre 121.000 unitats de discos! Des d'aquell moment el grup va tenir molt d'èxit. Actualment la banda és molt reconeguda i ha venut més d'11 milions de còpies de discos arreu del món.

He escollit la cançó Closer To The Edge, que és del 2010, perquè em transmet moltes coses positives: que tu ho vals, que has de viure cada moment de la teva vida al límit i que ho has de gaudir en tot moment, sent com tu ets ho pots i més. També m'agrada perquè és una cançó enèrgia i animada, mai m'avorreixo quan l'escolto.
D'altra banda, en el videoclip diuen comentaris dels fans. Un comentari que em va agradar molt deia "No te arrepientas de nada de lo que hagas porque al final... te hace quien eres".

Aquí teniu el vídeo amb subtítols al castellà i aquí el vídeo oficial sense subtítols.



Espero que us agradi molt! I que visqueu la vida al límit (però sempre pensant en les conseqüències abans d'actuar).

Compartim Música... SARA PELOCHE

MIRRORS - JUSTIN TIMBERLAKE

He escollit aquesta cançó ja que és molt bonica i perquè en Justin Timberlake és el meu ídol. 

Justin Timberlake (nombrat príncep del Pop) va néixer a  Memphis (Tennessee) el 31 de Gener de 1981 (34 anys). És un cantant, compositor, actor, productor discogràfic, ballarí i empresari dels Estats Units que va començar la seva carrera com a cantant a The Mickey Mouse Club, juntament amb Christina Aguilera i Britney Spears. Al cap d'uns anys va ser membre de un grup de nois, anomenat N'sync. L'any 2002 va treure el seu primer disc en solitari, Justified, que va vendre més de 7 milions de copies, i el 2006 el seu segon àlbum FuturSex/LoveSounds. En 2013 va treure el seu tercer disc partit en dos, The 20/20 Experience i The 20/20 Experience part 2. Paral·lelament ha protagonitzat moltes pel·lícules com ara: The social network (amb Jesse Eisengberg i Andrew Garfield), Friends with benefits (amb Mila Kunis), In time (amb Amanda Selfriend) i Bad Teacher (amb Cameron Diaz).

La cançó que us proposo està dedicada als avis d'en Justin, William i Sadie, morta el 12 de Desembre del 2013. Ell diu que la cançó s’anomena Mirrors perquè el seus avis eren ànimes bessones, com un reflex d’un mirall.

Narra la història de la relació entre una anciana parella, des del moment en que es coneixen fins a la seva mort. Com supera la dona la mort del seu marit, veient-lo i sentint-lo al seu costat. Timberlake fa la seva aparició al final del vídeo, on es veu com l’àvia es treu el seu anell, el llença i en Justin el rep des del sostre. Finalment anirà a parar a la mà de la seva esposa Jessica Biel.

Aquí trobareu la lletra de la cançó.


Compartim Música... ANDREI CABANAS

AMANECÍ CONTENTO - SECRETO EL FAMOSO BIBERÓN

La cancó es diu "Amanecí Contento" i el cantant és conegut amb el nom de "Secreto el Famoso Biberón"  (els efectes els fa un DJ conegut com Dj Samy).És un cantant de la República Dominicana i va néixer el 4 de novembre.
És un conegut cantant de música urbana, també ha grabat cançons d'estil rap local, Hip Hop, Reggaeton, Dembow, Mambo ...
He escollit aquesta cançó perquè és una cançó molt alegre que parla de que sempre has de gaudir de la vida perquè no saps el que pot passar en el dia de demá.
A mi m'agrada aquesta cançó perquè és molt alegre i la veritat és que m'anima.